Amalian marraskuun haaste: Villasukka!


Kuukausittain vaihtuvat haasteet ovat käynnistyneet Askartelu Amaliassa. Marraskuun haasteen nimi on lyhyesti: Villasukka!

"Marraskuun haasteena on villasukka. Työ voi olla oikea villasukka, kortti, skräppityö - mikä vain. Mielikuvitus liikkeelle! "

Pimenevät ja viilenevät syysillat saavat aina tarttumaan neulepuikkoihin. Aiemmin olen neulonut lähes päivittäin, mutta nykyään askartelu ja muut käsityöt ovat vieneet osansa vapaa-ajasta, eikä neuleluomuksia synny aivan entiseen tahtiin. Neulomisesta tuleva mielihyvä on kuitenkin yhtä suuri, vaikka työhön tarttuisi harvemminkin. Jokin aikaa sitten tästä käsitöiden stressinpoistovaikutuksesta kirjoiteltiin lehdissä paljonkin - totuudesta, joka on meille harrastajille ollut päivänselvää jo pitkään.



Joulun alla puikoilla syntyy pukinkonttiin villasukkapari jos toinenkin. Skräppäysleiskan kuvat on napsittu juuri nyt työn alla olevista pitkistä polvisukista. Otin kerästä pätkän lankaa sivun koristeisiin; pieneen neuletyöhön sekä sivun reunoja pitkin kiemurtelevaan lankakoristeeseen. Lanka on liimattu taustakartonkiin vain sieltä täältä, sillä halusin jättää mutkittelevan langan mahdollisimman eloisan näköiseksi.











Haasteeseen voi osallistua koko marraskuun, joten vielä ehtii hyvin mukaan!

No comments