Layout for 123 Get Scrappy! DT: One more game!

Hi to You,

My blog was a bit quiet last week, as we were going through challenging times regarding my son's health. Now I'm happy to say that all that worrying is now behind us, and he's recovering from his surgery with incredible pace. Yes, I feel like spring is now really starting!

When times were tough I sat down at my crafting table and started scrapbooking for lifting up my spirit. Working with bright yellow colors and funny images was just what I needed; scrapbooking is really top therapy!

Yellow background was one of the items on 123 Get Scrappy April grid. In addition, I chose Naked chipboard, and Epoxy.
Wonder which elements you will choose from the grid?!?

Mukavaa torstaita Sinulle,

Blogissani oli viime viikolla hieman hiljaista, sillä perheemme kävi läpi huolentäyttämiä päiviä poikamme sairastumisen takia. Nyt voin hyvillä mielin kertoa, että huolenaiheet ovat väistyneet; poika voi hyvin ja toipuu leikkauksestaan hyvää vauhtia. Tuntuu, että kevät pääsee vihdoin alkuun!

Skräppäys on mitä parhainta terapiaa. Askartelupöydän ääressä mieli sai taukoa murehtimisesta, ja keltaiset värit ja iloiset kuviot antoivat voimaa ja positiivisuutta. On tämä vain todella monipuolinen harrastus!

Keltainen taustaväri oli yksi 123 Get Scrappy:n huhtikuun haasteruudukon elementeistä. Keltaisen taustan lisäksi valitsin vinoriviltä Paljaan pahvikoristeen ja Epoksi-koristeen. Minkä rivin sinä valitset omaan työhösi?

Ylärivi vasemmalta oikealle: Paljas pahvikoriste - Pilvet - Käytä liituja
Keskirivi: Paljon tarinointia - Keltainen tausta - Jotain hopeista
Alarivi: Ruusuja - Neliöitä - Kiiltäviä / muovipintaisia koristeita


Scrapbooking layout for 123 Get Scrappy challenge
Add captionScrapbooking layout for 123 Get Scrappy challenge

Have a nice day! Thanks for stopping by.

Mukavaa päivää sinulle - kiva kun kävit blogissani.


0 comments