Allt Om Scrap: Little Monster


Hi,
Hooray, it's Friday! During weekends it's easy to steal at least some moments just for yourself and start crafting! Allt Om Scrap has published a great sketch by Kristine Davidson that will get your creative juices flowing!
Hop over to Allt Om Scrap to read more about Kristine and to view great DT takes on the sketch. Link your project to the blog post and you could be the lucky winner of her 'Creative Scrappers' online book!

Hei,
Mahtavaa perjantai-iltaa sinulle! Viikonloppu on käsillä, mikä tarkoittaa sitä, että yritän pihistää hetkiä vain itselleni ja lempiharrastukselleni askartelulle :) Toivottavasti myös sinulla on mahdollisuus ammentaa käsillä tekemisestä iloa ja voimaa itsellesi.

Allt Om Scrap on julkaissut Kristine Davidsonin tekemän mallipiirroksen, joka saa taatusti luovuuden liikkeelle. Klikkaa itsesi Allt Om Scrapin blogiin, jossa voit lukea lisää Kristinestä ja katsoa, millaisia töitä design team on mallin pohjalta tehnyt. Linkitä oma työsi blogiin ja voit voittaa Creative Scrappersin e-kirjan itsellesi!


I wanted to continue the drawing theme on my layout background, and embellished it simply by adding bit of orange ink through a stencil. Leaving the stencil on it's place I doodled the image edges with a black pen.

Halusin jatkaa leiskassani valokuvan piirrosteemaa, ja värjäsin taustan oranssilla leimamusteella sabluunaa apuna käyttäen. Värin levittämisen jälkeen jätin sabluunan paikoilleen ja korostin kuvion reunat mustalla tussilla.


Patterned papers - kuviopaperit: Sodalicious
Stencil - sabluuna: Crafters Workshop
Stamp - leimasin: Sodalicious
Washi tapes - washiteipit: We R Memory Keepers, Tim Holtz Idea-ology


Have a great weekend. Thanks for stopping by!

Mukavaa viikonloppua - kiva, kun kävit blogissani!


8 comments

 1. Allekirjoitan tuon tarinointisi täysin sellaiseksi jonka voisin itsekin kirjoittaa omista tytöistäni :)
  Ihana sivu! Ihailen, kuinka pysyt aina tietyssä harkitussa värimaailmassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi :)
   Mustavalkoisuus pienillä väriläiskillä maustettuna tuntuu tällä hetkellä inspiroivan kovasti. Tai sitten on vain niin, että Sodaliciouksen ihanien paperien pino vain sattuu olemaan lähinnä askartelupöytää ;)

   Delete
 2. Ihana sivu! Ja myös minä voisin allekirjoittaa :) Välillä on oikein ongelma, mihin ripustaa illan aikana syntyneet työt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riikka :)
   Voi, säilytysongelmia täälläkin mietitään. Toisaalta tekisi mieli säästää kaikki, mutta kun tuottavuus on niin valtavaa, on pakko jotain laittaa pois. Pari isoa piirustuskansiota on jo täynnä!

   Delete
 3. Kerrassaan valloittava leiska ja tarina ja kuva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maakari :)
   Tämä oli sellainen hyvänmielen leiska. Kiva ja helppo tehdä!

   Delete
 4. Hi Elina,

  I LOVE this layout! Especially the little people! Did you draw them too or are they a stamp? Beautiful page! Thanks for showing it!

  Robyn-Florida, USA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Robyn,
   Thanks for stopping by!

   The little people are fussy cut from Sodalicious patterned paper 'Wood you be mine / Hey you'
   http://sodalicious.pl/index.php?p285,wood-you-be-mine-hey-you

   I love those cute girls and boys, too!!

   Delete