1-2-3 Get Scrappy! March - Maaliskuu

Hi!
Another great week has begun. On Saturday I'll be teaching a layout class in 'Leimailutaivas' event (translates to Stamping Heaven :) ). I'm really looking forward to that!
Before weekend I'm hoping to have time for some crafting at home - let's see how busy this week at the office will be.

Anyways, today it's time for a great challenge reveal: 1-2-3 Get Scrappy! March grid has been published! Hop over to 1-2-3 Get Scrappy! blog and have a look at the DT members' great takes.
And most importantly: I hope you play along!!!

Tervehdys,
Mukava viikko aluillaan: Lauantaina minulla on suuri ilo päästä opettamaan skräppäystä Leimailutaivas-tapahtumaan - miten odotankaan sitä! Kurssin jälkeen olen loppupäivän Paperillan standilla, joten mikäli olet tulossa Masalaan, poikkeathan moikkaamassa!

Viikko alkaa mukavissa merkeissä, sillä 1-2-3 Get Scrappy! on jukaissut maaliskuun haasteruudukon. Tehtävä oli todella mukava, ja toivon sen innostavan myös sinua. 1-2-3 Get Scrappy! -blogissa julkaistut design teamin työt antavat varmasti lisävauhtia oman leiskasi tekemiseen, eikö?

Haasteruudukon ylärivi vasemmalta oikealle:
Kukonaskelkuvio - Käytä valkoista kynää tai tussia - Musta pitsi


Keskirivi vasemmalta oikealle:
Huopa - Vihreä tausta - Käytä taskua / tee tasku

Alarivi vasemmalta oikealle:
Käsintehty pahvikoriste - Kirjoita kuvaan - ovaali muoto

Haasteessa voit valita leiskaasi minkä tahansa pysty-, vaaka- tai vinorivin elementit.For my take I chose middle vertical line: White marker - Green background - Write on picture

The photos are from a series I took a few weeks back. My son loves to play his Lego console games, and is pretty good at them. One weekend afternoon after long consideration he let his sister try the game. And the flow of instructions and good advice was continuous! I loved watching you both :)

Valitsin sivuuni keskimmäisen pystyrivin elementit: Valkoinen tussi - Vihreä tausta - Kirjoita kuvaan

Leiskan kuvat ovat sarjasta, jonka otin muutama viikko sitten. Poikani on intohimoinen konsolipelaaja. Lego-peliä on pelattu jo alusta loppuun, ja taidotkin ovat matkan varrella kehittyneet melkoisesti.Vanhempaa tyttöä ei pelaaminen suuremmin kiinnosta, mutta yhtenä lauantai-iltapäivänä hän päätti kuitenkin kokeilla ja tarttui peliohjaimiin. Tästä alkoi katkeamaton hyvien neuvojen ja ohjeiden virta - ja minusta oli niin hauska seurata linssin takaa kaksikon touhua :)The yellow splashes and spots are not paint, but Hambly Studios' rub-ons. Love them!

Sivun keltaiset roiskeet eivät ole maalia, vaan Hambly Studios:n siirtokuvia. Ihania!


Have a great week!

Mukavaa viikkoa!

2 comments

 1. Huippu! Mahtavat ilmeet pojallasi :) Vitsi tuo vihreä tausta näyttää hyvältä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maakari!
   Pojan touhuja on niin hauska seurata vierestä. 5-vuotias heittäytyy kaikkeen tekemiseen niin tosissaan, ja koko tunneskaala näkyy aina kasvoilta :)

   Delete