Paperilla-lehti nro 1! Paperilla magazine vol 1!


Paperilla-lehden päätoimittajan Minna Enqvistin ja koko Paperilla-tiimin syksyn odotus on päättynyt: Ensimmäinen verkkolehtemme on julkaistu!


Paperilla on paperiaskarteluun keskittyvä aikakauslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehteä voi lukea ilmaiseksi verkossa - klikkaa alla olevaa kuvalinkkiä, ja pääset selaamaan upeaa lukupakettia. Lehti aukeaa klikkaamalla lehden kansikuvaa.


Lämmin kiitos Minnalle projektimme johtamisesta, toimitustiimimme luotsaamisesta ja taitavasta lehden taitosta. On ollut ilo kokea eräänlaista pioneerihenkeä ja päästä tekemään suomalaisille askartelijoille jotakin uutta ja ennennäkemätöntä.

Minnan pääkirjoitusta lainaten:


"Tämä lehti on syntynyt halusta jakaa kotimaista osaamista, nostaa esille taitavia tekijöitä ja jakaa ja saada inspiraatiota. Toivon, että se rohkaisee kaikkia lukijoitaan tarttumaan rohkeasti erilaisiin projekteihin, kokeilemaan ja innostumaan! Paperiaskartelussa ei ole oikeaa eikä väärää tapaa toimia. Tärkeintä on nauttia tekemisestä."
Jos tykkäsit lehdestämme, tue työtämme tykkäämällä meistä Facebookissa.

Helmikuun uutta numeroa odottaessa kannattaa hakea ideoita ja vinkkejä Paperilla-lehden blogista.First issue of Finnish paper crafting online magazine has been published! I want to thank Minna Enqvist for the great opportunity to be part of this amazing project - this online magazine is something no one has done in Finland before!
For reading the free magazine just click on the picture link before. The magazine opens by clicking on the front cover.4 comments

 1. Tämä lehti on niiiiin upea ja juuri sitä mitä minä olen kaivannut. Hienoa työtä olette tehneet koko tiimi. Lämmin kiitos teille.

  ReplyDelete
 2. Uuuuuu vitsit tuo lehti on kyllä hieno!

  ReplyDelete
 3. Lämmin kiitos kannustavista sanoistanne - mieli on lämmin ja iloinen!

  ReplyDelete
 4. Oi miten monipuolinen ja inspiroiva!

  ReplyDelete