Allt om Scrap: Marraskuun haaste - November sketch challenge

Marraskuun sateiset, pimeät ja harmaat päivät ovat mitä parhainta aikaa askartelulle. Jos joulukortit ovat vielä suunnitteluasteella (kuten minulla!) ehdotan, että tartut Allt om Scrap:n marraskuun haasteeseen.
Haasteen mallipiirroksen on laatinut monesta yhteydestä tuttu, taitava Anna Björklund:

Rainy, dark and grey days of November are just perfect for paper crafting! If your Christmas cards are still in the planning phase (like mine!) I suggest you take the November sketch challenge by Allt om Scrap.
The sketch was drawn by one of my favourite paper crafting artists, Anna Björklund.


Halusin dokumentoida omaan sivuuni 7-vuotiaan tyttäreni hurmaavan hymyn. Jokin aikaa sitten hän kertoi minulle, että tietää hammaskeijun olevan vain satuolento, ja että äiti ja isi hoitavat keijun tehtäviä. Tästä huolimatta irronnut hammas laitetaan aina tyynyn alle ja odotetaan, kuinka se yön aikana muuttuu kolikoksi. Hampaita on lähtenyt jo sen verran monta, että hammaskeijun kanssa ollaan jo ihan hyviä tuttuja :)

On this LO I wanted to document the charming smile of my 7-year old daughter. Some time ago she told me that she knew tooth fairies did not really exist. However, whenever a baby tooth falls out it is still placed under the pillow hoping that it will be changed to a coin over night. Many baby tooth have already fallen out so you are already a close friend with tooth fairy :)

Klikkaa tätä linkkiä ja käy tutustumassa Annaan sekä katsomassa muiden design teamilaisten upeat työt. Otathan haasteen vastaan?

Follow this link to read more about our guest designer Anna and look at inspiring layouts by the design team.

Mukavaa askarteluntäyteistä viikonloppua sinulle - kiitos kun kävit!

I wish you an inspiring paper crafting weekend. Thanks for stopping by.


4 comments