Layout: Love

Hi to You,

Few weeks back I spent my weekend crafting with my friends at a large crop. This event brought together scrapbookers and card makers from near and far, and I again, like many times before, I spent the majority of time on catching up with friends I see maybe only once a year. But I guess meeting my friends was my main goal after all. Getting inspired by talented friends sharing the same passion for paper crafting is truly amazing!


Tervehdys,

Muutama viikko sitten viikonloppu kului askarrellen Askartelupirtti-tapahtumassa Tampereella. Tapahtuma oli suurin Suomessa tänä vuonna järjestetyistä tapahtumista, ja se kokosi yhteen skräppääjiä ja kortteilijoita läheltä ja kaukaa. En asettanut itselleni suuria tuotostavoitteita viikonlopun suhteen, sillä tiesin valtaosan ajasta vaihtamalla kuulumisia askartelevien ystävieni kanssa. Tapahtumassa oli myös kerrassaan hieno kurssikattaus, mutta en tällä kertaa halunnut sitoutua ennalta sovittuun lukujärjestykseen ja aikatauluun. Tarkoituksena oli vain rentoutua, tavata ystäviä ja askarrella. Kiitos Anulle ja koko järjestävälle tiimille hienosta viikonlopusta!


Among shopping (yes, many shops had put up their booths filled with goodies!) and chatting I was still able to scrapbook, too. Here's a layout I made:

Ostosten (kyllä, ostosmahdollisuudet olivat kerrassaan upeat!) ja jutustelun lomassa tuli toki myös askarreltua. Tässä yksi viikonloppuna syntynyt leiska:

Scrapbook layout: Love

Patterned papers - kuviopaperit: Cocoa Daisy, Basic Grey
Stamps - leimasimet: Studio Calico, SODAlicious
Foam title sticker - otsikkotarra: American Crafts/Amy Tangerine
Wood veneer clouds - vaneeripilvet: Freckled Fawn
Other: Mask, texture paste, oval rub-ons, washi tape.
Muuta: Sabluuna, tekstuuripastaa, soikion muotoisia raaputustarroja, washi-teippiä
I wish you a great weekend!

Mukavaa viikonloppua!

6 comments

 1. ihana!! tykkään ihan hirmuisesti!

  ReplyDelete
 2. Oih, kuinka kaunis kokonaisuus! Todella tunnelmallinen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jeppula :)
   Tykkäsin taustan kuviopaperista todella paljon, ja kuvan värit osuivat siihen varsin hyvin. Ja kun kyse on pienestä pojasta, joka omasta mielestään on jo varsin iso poika, piti leiskan hempeille sävyille valita myös kontrastia mustista koristeista.

   Delete