Allt Om Scrap: Owls - Pöllöjä

Hi to You,
This Sunday in Allt Om Scrap blog it's all about owls. In paper crafting industry some trends come and go, but for some reason owls are here to stay. You see them everywhere; in patterned papers, stamps, embellishments and dies, and we all love those cute but very multidimensional birds.
Allt Om Scrap design team is showcasing various projects that all share the love for owls. Follow this link to check them out!

Mukavaa sunnuntaita sinulle,
Paperiaskartelussa trendit tulevat ja menevät, mutta jostain syystä erilaiset pöllökuviot ovat olleet näkyvästi esillä jo pitkään. Pöllöjä näkee paitsi kuviopapereissa ja leimasimissa myös koristeissa ja stansseissa, ja nämä suloiset mutta niin moniulotteiset linnut tuntuvat sulattaneen monen askartelijan sydämen. Allt Om Scrap:n blogissa on tänään nähtävissä todellinen pöllönäyttely - tervetuloa katsomaan!


My take on the theme was a simple card with a digi stamp by A Day For Daisies. The stuffed owl on the right I made for my daughter a while ago. The pattern is die-cut with Sizzix Bigz Owl die (more info about the die here) and the fabrics are sewn together with a simple, short zig-zag. Eyes, wings, and beak are die-cut from felt.

Minä tein pöllöhaasteeseen yksinkertaisen kortin, jossa on käytetty A Day For Daisies -digileimasinta. Oikealla olevan kangaspöllön ompelin tyttärelleni jonkin aikaa sitten. Sen kaava on stanssattu Sizzixin Bigz-pöllöstanssilla (katso stanssin tiedot täältä), ja reunat on ommeltu yhteen tiheällä siksakilla. Silmät, nokka ja siivet on stanssattu huovasta.Hmm, he's not perfect, but my daughter loves him :)

Pöllöherra ei ole mikään ompelutaidon mestariteos, mutta tyttärelleni hän on kovin tärkeä :)


Have a nice Sunday! Thanks for stopping by!

Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle! Kiva, kun poikkesit blogissani!

0 comments