Art Journal: Mirror of the soul - Sielun peiliSodalicious publishes bi-weekly a new art journal challenge, and this time I was happy to guest design in the challenge reveal. Woo-hoo!
The theme for challenge no. 47 is SUPERSTITION. Not that easy, eh?

I'm not a particularly superstitious person. I don't get crazy when seeing a black cat, and did not think that breaking a mirror would start an era of seven years of bad luck. However, there are many superstitions, myths and urban legends surrounding mirrors. Some say that a person's soul or spirit may be hidden or even trapped in a mirror, and others believe that mirrors reflect the ‘shadow soul’ and could show the true nature of the person being reflected. But what if your eyes were the mirror of the soul? Will everything hidden be reflected, and will the person looking into them see his/hers own reflection in them.....?


Sodalicious julkaisee kahden viikon välein art journal -haasteen, ja tällä kertaa minulla oli ilo päästä vierailijaksi haasteen julkaisuun. Jihuu!
Haasteen nro 47 aihe on TAIKAUSKO.

En pidä itseäni kovinkaan taikauskoisena ihmisenä. En hermostu mustan kissan nähdessäni, enkä ole uskonut särkyneen peilin aloittavan seitsemän vuoden epäonnea. Peileihin liittyviä uskomuksia ja myyttejä on kuitenkin paljon. Jotkut sanovat, että edesmenneen ihmisen henki voi piilotella peilissä tai jäädä jopa peiliin vangiksi. Ja toiset uskovat, että peilit pystyvät heijastamaan sinne katsovan todellisen sielun ja luonteen.
Mutta entäpä jos peilinä ovatkin silmäsi? Paljastuuko kuvassa kaikki piilotettu, ja näkeekö silmiisi katsoja niissä myös oman kuvansa.....?
Wishing your day is filled with inspiration!

Toivotan sinulle inspiraationtäyteistä päivää!4 comments

 1. WAU! Todella hieno, tunnelma on täysin käsittämätön tässä! Jotenki vähän pelottava, mutta silti niin herkkä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maakari!
   Kuva on otettu joulun alla - se oli aikuisopiston Omakuva-kurssin kurssitehtävänä. Kuva on aika erikoinen kahden heijastuksen kautta napattu otos, mutta omituisuudessaankin tykkään siitä kovasti. Ei vain millään meinannut löytyä sopivaa skräppileiskateemaa sen käyttämiseen, joten siksi se on nyt tässä :)

   Delete
 2. Eautsi miten upea. Ihailen hyvää ideaa tässä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Enkuli. Aihe oli vaikea, ja sivuni taisi vähän kiertää annettua teemaa. Mutta art journal -haasteessa tämä taitaa olla aivan sallittua!
   Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinulle.

   Delete