Sizzix inspiration for Valentine's - Ystänpäiväkortti-ideoita Sizzixiltä

Hi!
Did you notice that Sizzix is sharing 8 free printable papers and embellishments for your Valentine's projects? In case you have missed them just follow this link for downloading them!

The talented UK design team has created several projects for your inspiration. Click on the photos to read the project tutorials.

Hei!
Oletko huomannut, että Sizzix tarjoaa ilmaisen kahdeksan paperin ja koristeen kokoelman tallennettavaksesi ja tulostettavaksesi? Mikäli uutinen on jostain syystä lipsahtanut ohi, pääset lataamaan itsellesi raikkaat ja ihanat ystävänpäiväteemaiset paperit tämän linkin takaa.

Taitava design team on käyttänyt näitä papereita ihaniin ystävänpäiväkortteihin. Pääset lukemaan korttien askarteluohjeet mallikuvaa klikkaamalla.Valentine's Cards by Debi Potter
Designer: Debi Potter

Designer: Anne Kristine Holt
Designer: Elena Roche

Happy crafting!

Mukavia askarteluhetkiä!

2 comments

 1. Upeita kortteja!! Ja ihanat nuo `freebiet´ -latasin jo kauniit paperit koneelle, ystävänpäiväkortteja on ihan pakko alkaa tekemään :) Upea päivitys myös CHA-messuilta, itselläni on myös unelmana päästä joskus käymään siellä. Nyt olen innoissani katsellut eri ihmisten päivityksiä messuilta, siellä oli myös minun DT-korttejani näytillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, olisimmepa tienneet bongata suomalaisen taiturin kortteja AI:n standilla!
   Vierailin blogissasi ja ihastelin korttejasi :) Kiitos linkistä - tulen toistekin vierailemaan!

   Delete