12 Tags of 2014: January and February - Tammikuu ja helmikuu

Hi to You,

Last year I did my first set of monthly tags, following the tutorials by Tim Holtz. They were so fun to make so I had to continue this year, too!
January was bit a busy month for me, so I started my '12 Tags of 2014' with the February tag. However, soon after I started I was swept away by the inspirational flow, and ended up making the January tag on the same go :)

Here's a link to the February tag tutorial. Should you be missing the January tag just follow this link to the tutorial post. The great thing about this tag series is that the instructions are easily found in Tim's blog and available even for later use. So if your current month is busy and you don't have time to make the tag you can always revisit the tutorial post whenever you like.


Tervehdys,

Viime vuonna  seurasin ensimmäisen kerran Tim Holtzin kuukausitagien sarjaa. Kyseessä on joka kuun ensimmäisenä päivänä julkaistava kuvitettu ohje, jonka mukaan voi tehdä ajankohtaan sopivan tagiprojektin. Innostuin projektista todella, joten oli varsin selvää, että tagit saisivat jatkoa myös tänä vuonna.
Tammikuuni oli varsin kiireinen, joten aloitin 2014 tagien tekemisen vasta helmikuussa. Tosin aloitettuani ei mennyt kovin kauaa, kun innostuksen virta oli vienyt mennessään, ja samalla askartelukipinällä syntyi myös tammikuun tagi :)

Tässä on linkki helmikuun ohjeeseen. Jos tammikuun tagi jäi tekemättä, niin sen ohjeen löydät täältä. Minusta on mukavaa, että jo julkaistut ohjeet löytää Timin blogista helposti oikeassa sivupalkissa olevien linkkien kautta. Joten jos jokin kuukausi on kiireinen eikä sopivaa koloa tagiprojektille löydy, niin ohjeeseen voi palata myöhemmin, kun aikaa ja inspiraatiota on enemmän.
12 Tags of 2014: February
Photo: Tim Holtz blog

The February project was just perfect for me: I had loved the chalkboard technique introduced with November 2013 tag, and had already planned to use it again for another project. In addition the beautiful heart mask was the one I had got at Tim's workshop at CHA, and I had also enough metallic sticker leftovers from that same workshop. For the stamp I used another TH text stamp but I think it suited the theme just as well.

Helmikuun projekti oli kuin minulle tehty: Tykkäsin kovasti viime marraskuun tagin yhteydessä esitellystä liitutaulutekniikasta, ja olin jo suunnitellut käyttäväni sitä johonkin uuteen projektiin. Lisäksi helmikuun tagissa käytettiin ihanaa sydänmaskia, jonka olin saanut Timin kurssilla CHA:ssa, ja myös kurssilla saatuja metallisia tarroja oli jäänyt riittävästi tagin tekemiseen. Vaihdoin vain leimakuvan vaihdoin toiseen, aiemmin julkaistuun.


12 Tags of 2014: February tag work in progress


12 Tags of 2014: My February tag

12 Tags of 2014: My February tag

For the January tag I decided not to follow the instructions too carefully. I did not have the die for the clock so I decided to create something similar with a simple circle die. The clock image is from an older 'Pocket Watches and Strampunk' embossing folder set, and I think it was just as perfect for my project as the one used in Tim's January tag tutorial.

Tammikuun tagia tehdessäni en noudatellut alkuperäisiä ohjeita aivan yhtä tarkkaan. En omista alkuperäisessä ohjeessa käytettyä kellostanssia, joten leikkasin kellon pohjan tavallista ympyrästanssia ja saksia käyttäen. Kellotaulu on jokin aikaa sitten julkaistusta Sizzixin kohokuviointikansiosetistä "Pocket Watches and Strampunk", ja mielestäni kuvio sopi vuoden aloittavan tagin henkeen varsin hyvin.


12 Tags of 2014: January tag work in progress


12 Tags of 2014: My January tag


12 Tags of 2014: My January tag


12 Tags of 2014: My January and February tags


Have a great day. Thanks for stopping by!

Mukavaa loppuviikkoa sinulle. Kiva kun kävit blogissani!2 comments

 1. Ihanat. Mulla ei ole tuota sydänsabluunaa mutta ajattelin jotain säveltää..ei ole kyllä liitutaulujuttujakaan joten sekin menee sävellykseksi. Harmittaa vaan niin paljon kun melkein kaikki kuvat on blogista hävinneet niin ei oikein huvita tehdäkään mitään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Säveltäminen on mielestäni se paras juttu näissä tagiprojekteissa. Suunnittelu, millä jonkin asian saa korvattua, kun ei ole käytettävissä sitä juuri samaa tuotetta.

   Blogger-kuvaongelmasta on paljon juttua bloggerin omissa keskusteluryhmissä. Näyttäisi siltä, että kyse on Picasan yksityisyysasetuksissa. Katso vaikka näitä:

   http://www.bloggersentral.com/2011/08/google-plus-picasa-and-blogger-missing.html

   https://productforums.google.com/forum/#!topic/blogger/KiZciJ1Pi0E

   Delete