Scraptastic 2013: Dream Big


Last October I attended an event called 'Scraptastic' in Sint Laureins, Belgium. In this event I had the pleasure to take two workshops by talented Gerry van Gent. I love her signature shabby chic style!

Here's a layout I finished at home some weeks ago. It got almost finished at the workshop but was still missing some minor finishing touches I added at home. Even though we had plenty of time at the workshop I think I spent too much time on talking and socializing instead of working :) Nevertheless I thought it was so great to meet Gerry, to chat with her, and even get to know her a little bit!


Viime lokakuussa belgialaisessa Scraptastic-tapahtumassa minulla oli ilo osallistua kahdelle Gerry van Gentin kurssille. Hänen tyylinsä on hyvin omalaatuinen ja tunnistettava, ja tyyliä kuvaillaan usein termillä 'shabby chic'. Shabby chic -tyylille tunnusomaista ovat vaaleat pastellisävyt, kukat, pitsit, röyhelöt, uuden ja vanhan yhdistely ja romanttisuus. Juuri tätä Gerryn upeat työt edustavat!

Tämä leiska valmistui muutama viikko sitten. En saanut sitä kurssilla aivan valmiiksi, vaikka aikaa oli kyllä yllin kyllin. Ehkäpä aikaa ei olisi pitänyt käyttää niin paljoa jutusteluun ja seurusteluun, niin työ olisi tullut valmiiksi :) Toisaalta oli mukavaa skräpätä pienessä ryhmässä, työstää omaa leiskaa rennolla fiiliksellä ja tutustua samalla paitsi Gerryyn myös muihin kurssilaisiin.


Gerry and me :)I hope I will meet her again soon - at CHA!

Toivottavasti tapaan Gerryn pian uudelleen - vaikkapa CHA:ssa!
12 comments

 1. Replies
  1. Kiitos Ansku! :)
   Tämä tyyli ei välttämättä ole aivan sitä ominta omaa, mutta siinä piilee juuri kursseille osallistumisen mukavuus: Pääsee kokeilemaan ja opettelemaan jotakin sellaista, mitä ei muuten tulisi tehtyä!

   Delete
 2. Wau mikä leiska!! Mahtavaa runsautta, mutta silti jotenki herkkä. Hyvää Uutta Vuotta!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maakari :) Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!!

   Delete
 3. Kaunis tausta ja ihanasti asetellut kukat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos lehtipollo :) Kukkien asettelu on pitkään tuottanut päänvaivaa, mutta nyt se alkaa viimein sujua ;)

   Delete
 4. Upea leiska ja hyvää uutta vuotta sinulle!

  ReplyDelete