Pieniä unelmia - Dream a little dream


Ensimmäisen ProzArt-workshopin opettajana oli runsaan, romanttisen ja herkän naisellisen tyylin taitaja Karola Witczak. Kurssilla syntyi leiska, jossa on kerroksia, gessoa ja paljon Priman kukkia:

Our first ProzArt workshop was given by Karola Witczak, who is famous for her rich, romantic, and gentle feminine style. During the workshop I was able to finish my layout that had many of layers, some gesso and lots of Prima flowers:
Ohjatut skräppäyskurssit ovat erinomainen tilaisuus kokeilla myös sellaisia projekteja, joiden tyyli ei ole itselle ominaista. Jotain aina kuitenkin tarttuu mukaan, ja uskon, että hyppäykset tutun ja turvallisen ulkopuolelle kehittävät ja vahvistavat myös omaa tyyliä ja ilmaisua. Tarvitaan vain hieman avointa mieltä ja ripaus rohkeutta - olen monesti yllättynyt, kuinka paljon iloa ja inspiraatiota uusista ajatuksista, opeista ja näkökulmista on saanut!

Scrapbooking workshops are a great opportunity to try styles and techniques that differ from one's own style. I believe that by challenging myself to leave my comfort zone and to try something new, I at the same time develop and strengthen my own style. The only thing needed is just an open mind and a bit of courage. Fresh ideas and new point of views are such a great source of inspiration!
“If you only do what you know you can do - you never do very much.” ~ Tom Krause

So true.

Mukavaa tiistaita, kiva kun kävit!

Have a great Tuesday. Thanks for stopping by!

 

6 comments

 1. Hyvä tuo Krausen lainaus :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin! Bongasin sen jostakin, ja siitä on tullut ihan ykkösmottoni!

   Delete
 2. Taas jälleen niin upea kokonaisuus. Ihana kerrassaan. 8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Anitta ihanista sanoista :)
   Mukavaa loppuviikkoa!

   Delete