Suuri Big Shot -haaste #1 - Great Big Shot Challenge #1


Annan Aarteiden Anna heitti toukokuussa meille stanssailuun hurahtaneille haasteen:
Nyt on aika käydä läpi koko stanssivarasto ja ottaa jokainen stanssi käyttöön. Tavoitteena on siis leikata jokaisella stanssilla ainakin kerran loppuvuoden aikana!

Säännöt ovat helpot:
 1. Jokaista kuviota tulisi käyttää. Toisin sanoen jokaisen stanssin tulisi mennä haasteen aikana ainakin kerran laitteesta läpi. Samanlaisista kuviosarjoista riittää, kun käyttää yhtä muotoa.
 2. Yhtä stanssia saa käyttää useammassa projektissa.
 3. Jos haasteen aikana tulee tehtyä uusia ostoksia, stansseja ei jemmata varastoon, vaan ne otetaan käyttöön viikon kuluessa hankinnasta.
 4. Jokainen seuraa haasteen etenemistä tyylillään. Alkuun pääsee vaikkapa oman stanssivaraston läpikäynnillä, jolloin voi listan avulla helposti seurata, mitkä kuviot ovat tulleet käyttöön
 5. Mukaan voi tulla milloin vain
Samalla voi haastaa itseään käyttämään stansseja mahdollisimman monipuolisesti (paperiprojektien lisäksi esim. koruihin tai ompelutöihin).

Lue lisää haasteesta Annan blogista, tämän linkin takaa, ja lähde mukaan!

Anna has given us die-cutting fans a great challenge:

Go through your stock of dies and use each image at least once during June-December 2013!

Many die-cutting enthusiasts like me tend to have a rapidily growing inventory of dies. When new purchases are made and new favourites are taken into heavy use, older dies are easily forgotten in the storage boxes. The aim of this challenge is to re-discover those forgotten goodies, to get inspired by others, and to find new ways of using our tools and supplies.
Rules of the challenge are simple:
 1. Use each shape at least once. In other words, run each die at least once through your machine. When using sets of same shape (like in the Framelits sets) not all of the sizes need to be used. One is enough :)
 2. One die can be used in several projects
 3. New dies are purchased they need to be used within one week from the purchase
 4. Everyone makes her own follow-up system. Anna started with listing her inventory and will use this list for challenge follow-up.
 5. Everyone can join - whenever.
I'm taking this challenge - what about you?
Aloitin haasteen askartelemalla pinon kutsukortteja poikani syntymäpäiväjuhliin. Stanssaamalla sarjatuotanto on niin helppoa! Kutsukortti on yksiosainen, ja kutsun tekstit on liimattu kortin taakse.
Stanssina Sizzix Bigz Die - Owl #2
Ja mikä mukavinta: Tällaisessa projektissa saa käyttöön myös ne pinon pohjalle jemmatut, vähän vanhemmat kuviopaperit :)

I started this challenge by making invitation cards for my sons birthday. Making a series of cards did not take too long, thanks to my BigShot! The card is one-sided with the invitation text glued on the back of the card.
Die: Sizzix Bigz Die - Owl #2
Kiva kun kävit blogissani!
Nice that you stopped by!

5 comments

 1. jeah, tästä se lähtee! :D säännöt on tehty rikottaviksi ja itsekin olen jo repsahtanut. viikko sitten sunnuntaina kotiin kulkeutui taas uusi stanssi ja mitään valmista ei ole syntynyt (hyi hyi mua). oon sentään stanssaillut sillä pinon kuvia farkusta, jotka vaan odottaa toteutustaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, niin lähtee!
   Sinulla olikin jo aika määrä upeita töitä tehtynä :)

   Delete
 2. Kiitti linkistä. Täytyy listata noi stanssit ja alkaa hommiin :) jotain sentään ole saanut viimeaikoina aikaiseksikin. Lomalla ei ehtinyt niin paljon kun piti ja nyt työt haittaa harrastuksia...mutta onneks on illat aikaa.

  ReplyDelete