Stockholm Scrap Class: Inky Memories


Ensimmäinen Stockholm Scrap Class -viikonlopun kurssini oli nimeltään "Inky Memories". Jos et ole ollut Finnabairin kurssilla, voin suositella häntä todella lämpimästi: Opetustekniikka on sellainen, että sitä on helppo ja mukava seurata. Lisäksi henkilökohtaisiin neuvoihin järjestyy aina aikaa. Uskonkin, että niin kokeneet skräppääjät kuin harrastusta aloittelevatkin saivat kotiinviemisiksi paljon hyviä vinkkejä ja niksejä.
Oma valokuvani ei ollut kovin vintagea, sillä otin sen tyttärestäni pari kesää sitten. Sopivalla seepiansävyisellä värityksellä se sopi kuitenkin leiskaan varsin hyvin:

My first class at Stockholm Scrap Class weekend was "Inky Memories". I have to say that Finn is an excellent teacher: Steps are explained carefully and her demos are easy to follow. In addition, even during a hectic class she still manages to allocate time for answering questions and instructing each participant individually,  and I'm convinced that both the experienced scrappers and beginners got many great tips to take home.
My photo was not too 'vintage' as I took it couple of summers ago from my daughter. However, the brown tinted photo still fits nicely to this vintage themed layout:


7 comments

 1. Kaunis! Voi kun toivon että minullakin olisi lähitulevaisuudessa mahdollisuus osallistua vastaavaan workshoppiin :)!

  ReplyDelete
 2. Oih, ihan huokaisin ihastuksesta ääneen nähdessäni tämän sivun, aivan ihana! Ja mikä suloinen kuva tytöstä:)

  ReplyDelete
 3. Lintsi, Jeppula, Enkuli ja Riikka: Kiitos kommenteistanne. Kiva, että tykkäsitte leiskasta :)

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtava sivu!! Kaunista asettelua, upeita yksityiskohtia ja wow mitkä värit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vähän mietitytti yhdistää vaaleaa seepiaa ja pinkkiä. Mutta kun se pinkki on tytön lempiväri, niin pitihän sitä käyttää!

   Delete