Ideoita ja ilmaisia kuviopapereita! - Ideas and free papers!


Sanovat, että maaliskuu on ollut kylmin viiteenkymmeneen vuoteen. Tämän on jokainen voinut todeta ihan päivittäin myös ilman tarkkoja säätilastoja. Tänä viikonloppuna on kuitenkin luvassa hieman lämpimämpää keliä ja jopa auringonpaistetta. Jos upea sää ei nostata kevättunnelmaa pintaan, niin käy lataamassa ja tulostamassa itsellesi nippu keväisiä kuviopapereita. Monikäyttöisistä paperista on moneksi ja kevätfiilis on taattu!

March has been the coldest we’ve had in Finland for 50 years. Even without weather statistics you could have stated that every single day! However, this weekend we’re expecting great weather with lots of sunshine. And if that alone is not getting you to spring mood I suggest you download these fresh spring themed papers, print them, and start crafting. That should get the hopes high that spring is finally coming! Paperit ovat tämän linkin takana (klik klik!). Syötä sähköpostiosoitteesi sivun alaosassa olevaan kenttään ja klikkaa 'Submit'. Tämän jälkeen voit tallentaa tai tulostaa arkit, joita on kuusi erilaista!

Follow this link (*click click!*) for downloading the free papers. Enter your e-mail to the field on the bottom on the page and press 'Submit'. After that you get access to six beautiful spring themed paper sheets!

Tässä ohjeet kahteen korttiin, joihin käytin näitä papereita. Lisää ideoita on tulossa – jää kuulolle!

I have made two cards using these very versatile papers. More inspiration will follow – stay tuned!


Pitsiympyrä-kortti "Sinulle"

Tarvikkeet:
(klikkaa tuotteen nimeä nähdäksesi stanssin kuvan ja saadaksesi lisätietoa!)

Näin kortti valmistui:

Leikkasin kuviopaperista hieman neliökorttipohjaa pienemmän neliön, värjäsin sen reunat leimamusteella ja kiinnitin korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä.

Pitsiympyrä on stanssattu valkoisesta kartongista. Jätin kuvion stanssiin ja ajoin uudelleen BigShotin läpi. Pehmusteena minulla oli pala kumimattoa, jolloin pitsiympyrään muodostui kohokuvioita. Kuviot tulivat kivasti esille, kun värjäsin koko kuvion oranssinvärisellä leimamusteella. Liimasin pitsiympyrän kuviopaperineliön keskelle ja koristelin muutamalla valkoisella siemenhelmellä. Siemenhelmien kiinnittämiseen riitti pienet tipat liimaa.

Keskustan kuvio on tehty kahdesta stanssatusta muodosta; kukasta ja ympyrästä. Kukan terälehdet värjäsin oranssilla ja ruskealla musteella ennen kuin liimasin valkoisen ympyrän kukan keskelle. Tervehdystekstin leimasin ennen kuin koristelin ympyrän reunat siemenhelmillä. Halusin hieman kohottaa keskiosaa pohjasta, joten käytin kiinnittämiseen muutamaa 3D-vaahtomuovitarraa.

Valmista tuli!


Doily card

Items used: 
(Click on the product name for viewing a picture of the die and for getting more information)

This is how I made it:

 
First I cut a square of patterned paper, slightly smaller than my card base. Inked the edges and adhered to card front.

Using white cardstock I die-cut and embossed the beautiful doily image, inked it with orange stamping ink and glued on the card front. I embellished the doily by gluing small white seed beads on it.


The flower panel is also die-cut from white cardstock. The flower image is inked with orange and brown stamping ink, and on the center I glued a white die-cut circle. I stamped the greeting text before gluing the seed beads around the circle. For lifting the panel a bit from the card front I attached it with 3D foam stickers on the doily.

Done!


Kukkakimppukortti äidille

Tarvikkeet:
Näin kortti valmistui:

Leikkasin kuviopaperista hieman neliökorttipohjaa pienemmän neliön, ”ressasin” reunat ja kiinnitin korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä.

Stanssasin kasan kolmenkokoisia kukkia, jotka värjäsin sinisellä leimamusteella. Laitoin kukat pehmeän hiirimaton päälle ja painoin kukkien terälehtiä muotoilupuikolla. Näin sain terälehdet hieman käpristymään ja siten luotua kukkiin vähän kolmiulotteista muotoa. Tämän jälkeen kokosin kukat: Suurempia kukkia on liimattu kaksi päällekkäin ja pienempiä kolme. Kiinnittämiseen riitti pieni pisara liimaa kukkien keskustaan. Viimeistelin kukat puristamalla jokaisen kukan keskelle pisaran liimaa ja sirottelemalla liimaan keltaisia siemenhelmiä.

Odotellessani kukkien liiman kuivumista stanssasin kimpun varren. Kiedoin varren ympärille pätkän sinistä satiininauhaa ja liimasin korttiin. Lehdet on leikattu saksilla kahtia taitetun kartongin taitteelta, ja asettelin niitä sinne tänne kukkien alle ja väleihin.

Tervehdystekstin naksuttelin Dymolla ja kiinnitin tarran stanssattuun tagiin. Tagi on kiinnitetty korttiin 3D-tarrapaloilla.


Flower bouquet card

Items used: 

This is how I made it:
 
First I cut a square of patterned paper, slightly smaller than my card base. Distressed the edges and adhered to card front.

Then I die-cut a pile of flowers of three different sizes. Inked the petals and pressed them with a stylus for curving the petals and creating a 3D effect. Depending on the flower size I glued two or three flowers together, dropped some glue on the flower center and sprinkled yellow seed beads on the glue.


While the glue was drying I die-cut the flower stem, wrapped a piece of blue ribbon around it and glued on the card front. For the leafs I folded a piece of green cardstock in half and cut curved images on the fold. I glued the flowers on the card front, and placed green leafs under and between the flowers.


The sentiment text was typed with Dymo and attached on the die-cut label. The label was attached with 3D stickers on the card front.


Aurinkoista ja inspiroivaa viikonloppua sinulle! Olisi mukava nähdä, mitä kuviopaperista sinun taitavissa käsissäsi syntyy :)

Wishing you a sunny and inspiring weekend! Would be very qurious to see how you use these papers :)
2 comments

  1. Upeita kaikki korttisi. Kiitos tuosta kevätpaperilinkistä. Kauniita ovat. Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Aurinkoa myös sinun viikonloppuusi!

      Delete