Scraptasticia odotellessa - Waiting for Scraptastic 2012


Syksyn kohokohta, Scraptastic 2012 -tapahtuma on jo ovella!
Ensi viikkoa odotellessa viimeistelin viime tapahtumassa Celine Navarron ohjauksessa tekemäni aukeama-albumin:
Malli on mukava ja helppo: Kansiin tarvitaan kaksi 12x12 tuuman craft-kartonkiarkkia, joita kavennetaan ensin hieman. Aukeaman keskellä oleva 'sarana' on washi-teippiä ja sisällä on yksi pysty- ja yksi vaakatasku journaling-tageja varten.
Kansien koristelu on tehty Donna Downeyn foam-leimasimilla. Craft-kartonki ja kirkas embossausjauhe toimivat loistavasti yhteen!

Waiting for my autumn highlight is soon over: Scraptastic 2012 starts next week! 
While making preparations for next week I finished a double-page mini album I made last year in Celine Navarro's class.
This album is really simple to make: Two 12x12 inch sheets of craft cardstock are first trimmed a bit on the sides and then attached together with washi tape. Inside the album there is one horizontal and one vertical pocket for journaling tags.
The front and back cover were stamped with Donna Downey foam stams - I just love them! I'm also very fond of using clear embossing powder on simple craft cardstock. They work together perfectly, don't they!

 


 

 ... Näytin albumia miehelleni ja hän kommentoi välittömästi kannen otsikkoa: "Miten otsikko voi olla me neljä, kun kuvassa on vain kolme ihmistä?!?". Totta. Mutta on se neljäs sentään kuvissa albumin keskiaukeamalla :)

... I showed this album to my husband and he commented right away: "How can the title be 'We Four' if there are only three people on the picture?!?". True. But luckily our fourth one is in several pictures inside the album :)

2 comments

  1. Todella kiva! Nuo embossatut kohdat näyttää ihan kultaisilta kuvissa :D

    ReplyDelete
  2. Mahtavaa reissua teille! Varmasti on jälleen antoisaa ja toivottavasti saamme kuulla sekä nähdä kuulumisia!

    ReplyDelete