P*skarteluhaaste #136: Teippejä ja perhosia - Tape and butterflies


Erilaisisten kuvioteippien suosio on kasvanut hurjaa vauhtia paperiaskartelijoiden keskuudessa. Teippejä käyttävät niin korttiaskartelijat kuin sräppääjätkin ja taitavan kodinsisustajan käsissä kuvioteipeillä saa loihdittua mitä upeampia pintoja vaikkapa lasiin, peileihin ja lampunvarjostimiin. Lisää ideoita voi käydä katsomassa vaikka täältä ja täältä.

Ja mikä hienointa, kauniita washi- ja masking-teippejä saa myös Suomesta, kiitos
Teippitarhan!

Tämänviikkoisessa P*skarteluhaasteessa käytettiin myös teippejä. Tehtävänannon mukaisesti kortissani on myös perhosia, ja tällainen siitä tuli:Liimasin teipit kraft-kartonkipalalle ja leikkasin siihen Cuttlebugin perhosstanssilla aukon. Aukon taakse pala samaa keltaista kartonkia, kuin mitä käytin kahteen muuhun perhoseen. Teksti on Tiny Type -aakkostarrasetistä.

Helppo ja nopeasti toteutettava malli!


For this butterfly card I first covered a craft cardstock panel with yellow and green washi tape. Using the Cuttlebug butterfly die I cut an opening in the center, attached a piece of yellow cardstock in the back and adhered the panel to the card front. The sentiment sticker is from Tiny Type alpha sticker sheet and the two butterflies are cut using the same Cuttlebug die as on the card front.

Yes, this card was fast, easy and fun to make!

 

No comments