Fiskarettes: Siksakia ja onnitteluruusujaAmerikkalainen scrapbooking-tarvikkeita myyvä yritys, Studio Calico, esitteli viime viikolla lähetetyssä uutiskirjeessä aivan ihania Jennifer McGuiren tekemiä mallitöitä.  
Mallikortista syntyi aivan omannäköiseni versio:
Tällä hetkellä erilaiset siksak- ja vinoviivakuvioidut kartongit tuntuvat olevan hyvin suosittuja ainakin ulkomaalaisten paperiaskartelijoiden keskuudessa. Halusin kokeilla kortissani siksakia, mutta paperivarastossani ei ollut sopivaa kuviokartonkia. Ratkaisu löytyi ruudullisesta paperista: Käänsin kuviopaperia 45 astetta ja leikkasin paperileikkurilla kapeita suikaleita kuviokartongin ruudukon kulmasta kulmaan.  Lopputuloksena ihan mukavaa siksakia!


Paperiruusut on pyöritetty spiraaleiksi leikatuista kartonkiympyröistä. Terälehtiin tuli hieman uutta muotoa, kun leikkasin sileän kuvion sijaan piparireunaisia ympyröitä. Kukkien lehdet on tehty leikkaamalla kaarevia muotoja kaksinkerroin taitetusta vihreästä kuviokartongista.


Kortti on viimeistelty leimaamalla onnitteluteksti, ompelemalla koneella kertaalleen kortin ympäri sekä liimaamalla koristeeksi muovisia puolihelmiä, dew dropseja, ja muutama keltainen siemenhelmi. 
Kortin sisäpuoli on kuvioitu yhdellä siksak-suikaleella ja ompeleella:0 comments