Amalian helmikuun haaste: MinialbumiAmalian helmikuun haaste on todella hauska:

Askartele vähintään viisisivuinen minialbumi, jonka kaikki sivut ovat erimuotoisia!
En voinut olla tarttumatta haasteeseen.

Pidän kovasti BoBunnyn tuotesarjasta ja olen ihastellut heidän minialbumipohjiaan, joissa sivut ovat keskenään erilaisia. Aiemmin nettikaupoissa näkyi myös albumeja, joissa suorakaiteen muotoisen albumin kunkin sivun yksi reuna oli koristeltu erilaisilla kuvioinneilla. Käy hakemassa inspiraatiota valmistajan ideagalleriasta!


Tämän albumin sivut päätin kuitenkin valmistaa itse. Sivujen materiaalina on noin 1 mm paksu kartonki, joista leikkasin erilaisia muotoja Spellbindersin stansseilla. Koska kartonki oli paksua ja kovaa, en saanut sivuja stanssattua aivan joka kohdasta, mutta sivujen viimeistely kävi sormiveitsellä helposti. Muutenkin jätin sivujen vasemman reunan stanssaamatta, jolloin sivuissa on 2-3 senttiä leveä 'rei'itys- ja sitomisvara'.

Sivut on päällystetty molemmin puolin kuviokartongilla, joten pienestä kirjasta tuli todella tukeva.

Aihe on ollut toteutettavien projektien listalla jo tovin. Ulkomaisissa skräppäyslehdissä näkee usein sivuja, joissa listataan erilaisia itselle tärkeitä ajankohtaisia asioita, kuten televisio-ohjelmia, musiikkia tai ruokia. Tässä kirjassa on kuvia tavaroista tai asioista, jotka tuovat minulle iloa juuri nyt. Arvelen, että tällaista kirjaa on mukava selata vaikka 10 vuoden kuluttua – mielellä ja kiinnostuksen kohteilla on tapana muuttua ajan myötä! 

No comments