Joulukortit 2011 - Christmas Cards 2011


Hyvää alkanutta vuotta 2012!

Näin loppiaisen tunnelmissa on aika laittaa joulu 2011 pakettiin ja näyttää muutama kuva syntyneistä joulukorteista:

Happy new year 2012!

Christmas season is reaching its' end and it's time to show what kind of christmas cards I made.
 
Tämänvuotinen malli oli varsin yksinkertainen: Tummansininen korttipohja, sinisävyistä joulupaperia ja keskellä Sinellin kirpparilta hankitulla kuusileimasimella tehty kuvio. Leimakuvan päällä on valkoinen kohojauhe.

Kortteja syntyi sarjatyönä aika määrä, yhteensä lähemmäs 50 kappaletta. Sisäpuolen tekstejä ja kuvia oli kahta eri mallia.

This time the layout was very simple: One heat embossed, stamped image in the middle, mat on top of patterned papers. The design had to be easy to make as I made altogether almost 50 cards and could not spend too much time on this project.Saman kadun varrella asuville ystäville syntyi kynttiläkortteja

Our neighbours got  candlelight cards - a design that is still very popular in Finland:Ja päiväkodin aikuisille kynttilä-/suklaakortteja:

And the day care teachers received a slightly different variation of the same design:Erilaisia kynttiläkortteja näkee usein, mutta malli on niin mukava, etten tunnu kyllästyvän siihen kovinkaan helposti. Mallin paras puoli on sen varioitavuus: erilaiset kuviopaperit, koristeet ja kuvioinnit muuttavat kortin ilmeen tarpeen mukaiseksi. Ja lahja voi olla muutakin kuin rivi tuikkukynttilöitä - esim. suklaa toimii tässä tosi hyvin!

No comments